Zipline je bila čudovita izkušnja z zelo lepimi razgledi

Z grupo prijateljev smo se odločili, da bi se skupaj odpravili na zipline, ter se tako preizkusili v nečem novem. Tako pa smo bili vsi skoraj da v trenutku za, saj se zelo radi pomerjamo v novih rečeh, kjer pa zipline še ni probal nihče od nas, tako da smo vedeli, da bo to zelo dobra izkušnja. Tako pa smo začeli malo brskati, kje v Sloveniji bi lahko našli kakšen dober zipline, da bi preizkusili še to aktivnost.

Tako pa smo ugotovili oziroma prišli nasproti ziplina na Bledu. Ta pa je kar 4 kilometre dolg, kar ga naredi najdaljši zipline v Evropi. Zato pa smo vedeli, da bo to dobra in pa pravilna izbira, tako da smo kar se da hitro že rezervirali termin. 

Zipline je bila čudovita izkušnja z zelo lepimi razgledi

Tako pa je napočil čas, da se usedemo v avto, ter se skupaj odpravimo na Bled, kjer se bomo preizkusili v ziplinu. Ko pa smo prispeli, smo najprej dobili nekaj navodil s strani vodiča, torej kje se moramo držati na samem ogrodju, saj se za sam zipline ne smemo držati, ker je prenevarno. Nato pa smo se po nekaj kratkih napotkih le pripeli na sam zipline, ter je napočil trenutek, da se spustimo. 

Ko pa smo se spustili nad dolino, pa je bilo to res enkratno in nepozabna izkušnja. Ko se malo umiriš, si lahko vzameš čas, ter se razgledaš okoli, saj si zelo visoko nad dolino, kjer pa je razgled zares čudovit. Nato pa napoči čas, ko prideš na drugo stran, ter se odpneš od samega ziplina, ter lahko gledaš ostale prijatelje, ki se spuščajo za tabo.

To pa je bila res nepozabna izkušnja, tako da se bomo s prijatelji zagotovo še kdaj odpravili na zipline, morda pa kje drugje, saj bi radi videli še kako zgleda kakšen drug teren in pa bi si lahko ogledali še druge razglede.

Comments are closed.