Invisalign je bil popoln aparat zame

Invisalign je bil popoln aparat zame

Kar nekaj let sedaj že razmišljam, da bi si priskrbel kakšen zobni aparat, saj imam zelo krivo rast zobovja, kar pa že kar konkretno vpliva na mojo samozavest in na lepoto mojega nasmeha. Zato pa sem si sedaj že nekaj let želel priskrbeti zobni aparat, vendar sem imel tukaj eno težavo. Ker že več let treniram boks, bi mi stalni zobni aparat lahko onemogočil treniranje in pa tekmovanje, česar pa nisem bil pripravljen narediti za nobeno ceno, saj je bil boks moja strast. Tako pa z stalnim zobnim aparatom ne bi moral trenirati, saj ne bi moral v usta spraviti ščitnika za zobe, poleg tega pa bi bilo preveč nevarno, da bi v obraz dobival udarce.

Nato pa sem zasledil Invisalign. Ta revolucionaren zobni aparat, pa mi je dal upanje, da bi si lahko poravnal zobe, hkrati pa bi še vedno lahko nadaljeval s svojimi treningi. Tako pa sem se odločil, da se bom odpravil do ortodonta, kjer bi mi ta povedal, ali bi bilo zame mogoče, da bi dobil Invisalign. Tako pa sem od ortodonta šel z dobrimi novicami, ter mi je tudi vzel odtis zobovja, da bo izdelal Invisalign aparat.

Nato pa sem ga čez nekaj tednov prevzel, kjer pa me je delovanje aparata Invisalign zelo presenetilo. Sam Invisalign, je bil popolnoma nemoteč, poleg tega pa se ga tudi ni videlo, saj je bil narejen iz trdne prozorne plastike. Tako pa sem ga lahko tudi snel, kadar sem imel treninge, tako da ni bilo glede tega nobenega problema.

Na kakšna dobra dva tedna pa sem zamenjal aparat, da so se mi lahko zobje naprej nemoteno ravnali. Ta proces pa se mi je nadaljeval nekje dobro leto, nato pa so bili moji zobje že poravnani. To pa me je zelo presenetilo, saj se mi je zdelo, da je to zelo hitro.

Comments are closed.